What to wear to The White House

Tornado-vejr øv bøv

Pyha… På lørdag skal der komme uvejr. Det er nemt at se allerede nu, for temperaturen kommer til at falde mellem 13 og 15 grader – bare som at knipse med fingrene. På denne årstid har vi ellers stadig langt over 30 grader hver dag, så når vejrudsigten lige pludselig forudsiger “kun” 20-22 grader fra den ene dag til den anden, ved man den er gal. Det store skift i vejret får det rigtig til at ulme, og kombinationen af varm og kold luft bringer ikke noget godt med sig.

Jeg HADER simpelthen den slags vejr. Eeeeeeeeelsker regn (og at danse i regnen), men kan ikke fordrage alt det, der som regel følger med her – isœr ikke når vi er “alene” hjemme. De fleste i området er begyndt at gå og snakke om hvad de gør “in case of emergency”, og som så mange andre, skal vi køre over til hospitalets kœlder hvis der bliver optrœk til noget grimt.

Rent praktisk er vi altid forberedt når vejret skifter. De fleste hjem har en såkaldt tornadotaske stående med vand, snacks, lommelygter, tœppe, radio, batterier osv, og det har vi selvfølgelig også. Derudover har vi også gjort kattenes transportkasser klar ved døren. Vi tager jo ingen steder uden hele familien, hvis sirenen lyder 🙂

Meeeeen vi krydser fingre, og beder for at det grumme vejr er så venlig at springe os over igen-igen.

IMG_8877

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What to wear to The White House