It's raining men!

Man ved man er i Oklahoma når…

I dag tog vi op for at ordne de sidste ting mht pigernes tilmelding i ny skole. Der er utrolig mange papirer at udfylde, og det handler om alt lige fra vaccinationer, sprog, fysisk tilstand, styrker, svagheder og hvor man har boet gennem de sidste 50 år. Det bliver til en ca. 15 sider laaaaang rapport på hver af pigerne.

Og det gik faktisk fint med at udfylde – tog det meste på rutinen, for vi har efterhånden prøvet det hele et par gange før….lige indtil vi skulle svare på et spørgsmål vi ALDRIG havde set før… Ikke at selve spørgsmålet var svœrt, men det tog os nœrmest med “bukserne nede”…

Vi skulle tilføje hvilken indianerstamme vi tilhørte! Så ved man li’som man er i Oklahoma!

Er det ikke bare cool? Vi syntes i hvert fald det var super sejt. Tœnk sig en gave det må vœre at gå i skole med elever med så stor forskellighed og baggrund – sikke meget historie og erfaring samlet på et sted. Det er meget fantastisk. Begge piger glœder sig virkelig meget til at begynde ny skole i midten af august (så har de jo også haft ferie i nœsten 3 måneder).

Efter endt møde med skolen tog vi hen for at købe ind, og supplere op på vandbeholdningen i det lille hjem. Det er med at holde vœskebalancen ved lige i varmen. Vores foretrukne supermarked herovre hedder Whole Foods, og forhandler primœrt økologiske og lokale varer. Et super godt sted at handle, for generelt kan det vœre svœrt at finde økologiske varer i det typiske amerikanske supermarked.

Sidst på eftermiddagen var vi hjemme igen, og selvom det så fristende ud at tilbringe resten af dagen ved poolen i 35 grader, så var der gabende tomt i poolområdet, for med den ultra høje luftfugtighed føles solen som minimum 45 grader. Men igen, ingen klager herfra, vi sidder da bare hjemme og ser film i stedet 🙂

IMG_8539

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

It's raining men!