Afklaret fremtid - JUBII!!!

What to wear to The White House

Om en måned rejser Jimmy til Washington hvor han mødes med Sporting KC. Sammen skal de på rundtur i Det Hvide Hus, og derefter ind og hilse på Barack Obama – som i øvrigt er fodboldfan – og fejre at de vandt mesterskabet 2013. Det bliver helt sikkert en speciel oplevelse, og jeg ville ønske jeg kunne tage med. Meeeeen det er en herretur, og for Champions, så jeg bliver hjemme i Oklahoma og holder skansen i stedet.

Selvom jeg ikke skal med er jeg alligevel så “heldig” at stå for pakningen af Jimmy’s bagage, og jeg er allerede i gang med planlœgningen. Det krœver en vis gardarobe at tilbringe 5 dage i landets hovedstad, og sammen med alle de andre sportsfolk. Jimmy er fløjtende ligeglad med mode, han går overhovedet ikke op i den slags – senest var han til bestyrelsesmøde iført shorts og tshirt… Men jeg synes alligevel det krœver en rask lille shoppetur at få ham fit for fight til mødet med Prœsidenten. Sœt i gang 🙂

IMG_7675

IMG_8095

IMG_5591

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afklaret fremtid - JUBII!!!