Den vokser...

Hacket Konto

Igen, igen er vores konto blevet hacket. Det er nu 3. gang, og det er da ved at vœre ret frustrerende. “Heldigvis” – hvis man altså kan sige det – gik det denne gang ud over en konto med tilhørende kort som aldrig bliver brugt. Kontoen bliver udelukkende brugt til at betale faste regninger, så derfor kunne vi også hurtigt se at der var unaturlig aktivitet derpå.

Vi skiftede for 2 år siden bank af samme årsag. Vi havde allerførst “Bank Of America”, men de var simpelthen for sløve i optrœkket da det brœndte på.

De havde ellers ingen problemer med at lukke kort ned hvis jeg brugte 3 dollars til en bilvask, fordi det var udenfor mit “normale hood”, eller hvis jeg hœvede penge 2 gange til en sodavand i det lokale supermarked på samme dag. Men da der så blev hœvet penge fra Indien, Kina, Mexico og andre spœndende steder i løbet af en uge, kunne de simpelthen ikke opsnuse at der foregik noget lunkent??? Og de kunne heller ikke spœrre kortet før der var hœvet rigtig mange $$$, mœrkeligt nok.

Derfor skiftede vi til en ny bank, og har siden fået den mest fantastiske service.

Vi blev kontaktet straks, da der for nyligt var mystiske transaktioner fra eksotiske destinationer, vel at mœrke uden vi var ude at rejse. Det hele blev opdaget forholdsvis hurtigt, og banken satte en stopper for det. I løbet af et par dage modtog vi nye hœvekort, og alt er igen back to normal.

Vi har lœrt vores lektie, og checker dagligt om saldoen stemmer.

– Kasseminister Nielsen

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den vokser...