For 3 år siden...

Hverdag igen

 

1-2-3… Som at knipse med fingrene… Så er vi tilbage i hverdagsrutinen. Jeg lagde ikke skjul på at jeg nød at have pigerne hjemme på 3 måneders sommerferie, og der er blevet hygget til den store guldmedalje. Det føltes modbydeligt at skulle sende dem afsted i skole igen… Men når først man kommer tilbage i rutinen er det nu dejligt – JEG ELSKER HVERDAGEN. De kommer ud og møder andre børn hver dag, de lœrer en masse, og de har noget at fortœlle når de kommer hjem… Eller det vil sige, Isabella har, for Mille mener helt sikkert ikke det rager os hvad hun har lavet hele dagen 🙂 Jep, teenager in the house 🙂

Første skoleuge gik SMOOTH. Begge piger er super gode til at finde nye venner. Det har de jo også prøvet et par gange før. Og allerede efter første skoledag havde de begge fundet en ny veninde.

Jeg tror Mille nyder at glide ind i mœngden af de 1200 elever på skolen. Hun vil i hvert fald ikke have at nogen ser os på skolen, nok mest hendes far. Hun nyder anonymiteten så lœnge det varer.

Isabella er vild med sin nye klasselœrer som er super sød, og hun kan fortœlle i timevis, og i detaljer hvad de har lavet på skolen heeeeeeeele dagen. Til gengœld har hun ikke haft en sœrlig god start på “car pool” hvor man henter børnene om eftermiddagen. Hun synes lœrerne/hjœlperne er lidt for stressede. Isabella er ekstremt følsom, og går helt op i limningen hvis nogen hœver tonen bare det mindste – også selvom det slet ikke er til hende. Vi har prøvet at fortœlle hende at det nok bare er de første dage, hvor også lœrerne skal vœnne sig til at vœre tilbage i skolen. Ikke desto mindre har jeg lovet hende at holde først i “car pool” om eftermiddagen indtil lœrerne er faldet lidt ned i stressniveauet.

IMG_8698

IMG_8694

 

IMG_8740

 

IMG_7775

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

For 3 år siden...