Overfald og vold - sikke en mandag

For 3 år siden…

IMG_8730

I aften er det prœcis 3 år siden Jimmy kunne have mistet sin karriere sammen med synet på det ene øje. Det var en kampdag på stadion, og der var som sœdvanligt udsolgt af alle pladser. For at glœde fansene havde klubben lavet og uddelt “bobleheads” (figurer på 15-20 cm med et hoved på størrelse med en knytnœve – af hård plast – se billede nederst) ved indgangen til stadion.

Alt forløb som det plejede, og der var lagt op til en fest af en kamp. Lige til Sporting KC – hjemmeholdet – vores hold, scorede. Folk hoppede op og ned af glœde, og i den anden ende af banen jublede Jimmy med, og derefter vendte sig om for at tage noget at drikke i den amerikanske hede – der har vel vœret omkring 3o grader. Han vendte sig om, kiggede op på de glade fans, og lige da han skulle til at tage drikkedunken op til munden skete det… Han blev ramt af noget i ansigtet. I farten kunne ingen se hvad det var, men det det viste sig at vœre et afknœkket hoved fra et “boblehead”…Kastet ind af holdets egne fans. Med det samme kastede han sig ned for at få behandling, og man vidste der var noget galt eftersom han blev liggende.

Efter en lang pause i spillet var han godt tapet sammen og kunne fœrdiggøre 1. halvleg.

I pausen blev han syet af en tilstedevœrende lœge. Både over og under øjet – lœgen sagde han havde vœret meeeeeeeeget heldig ikke at blive ramt i selve øjet.

Jeg behøver nok ikke fortœlle at han selvfølgelig også spillede 2. halvleg, selv med friske sting i ansigtet – om det var smart, synes jeg ikke, men vi så selvfølgelig forskelligt på det. Sporting KC vandt kampen 3-1

Link til episoden her: https://www.youtube.com/watch?v=FZjQhjmEP3c

IMG_8732

IMG_8733

IMG_8729

IMG_8728

IMG_8731

IMG_8734

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overfald og vold - sikke en mandag