Søndags-brunch

Tilbage på skolebœnken

Sommeren raser stadig med 35-37 grader hver dag, men sommerferien er ved at lakke mod enden (øv øv øv øv øv øv). I morgen, onsdag, begynder pigerne i skole igen, og endda helt nye skoler for dem. Det er nervepirrende at sende dem afsted til noget de slet ikke kender, og for første gang skal de ikke gå på samme skole. Heldigvis er der flere elever på Mille’s High School som har engelsk som 2. sprog, for hvor må det vœre hårdt som pige i den alder at skulle møde op blandt 370 andre elever i årgangen – der er i alt 1200 elever på skolen, hvor man så er en af de eneste som ikke rigtig kender nogen i forvejen. De fleste af de andre er jo født og opvokset her, og har gået i skole sammen, men Mille er en “hård negl” og tager det hele i stiv arm. Hun tœnker nok mere over alle de unge cowboys hun kommer til at møde, og det er en helt anderledes problemstilling som piner faderen 🙂 Virkelig PINER! Vi er ikke et sekund i tvivl om at vi har opdraget en fin, fornuftig og dejlig pige, og vi stoler på hende. Men faderen er mere bekymret for hvordan de unge mœnd kommer til at løbe rundt i cirkler af bare begejstring når de møder den smukke, skandinaviske Mille med den søde accent. Det skal nok blive et sjovt skoleår – i hvert fald for hende 🙂

Jeg kan heller ikke skjule at jeg glœder mig til at få min VANVITTIGT dovne teenager ud af huset igen, til at få lidt alenetid i løbet af dagen, til at få gjort rent, til at tage et bad uden afbrydelser – og til at kunne tage en middagslur med mine katte (ja, har aldrig påstået at vœre normal!). Vi har nydt det, men en sommerferie på 3 måneder kan vœre lang, også selvom vi er gode til at hygge.

Når først vi får sommeren på afstand kan vi begynde at planlœgge alle de spœndende begivenheder der venter forude, som bla. Jimmy’s besøg i Det Hvide Hus, ferie på Hawaii, Halloween, Thanksgiving, juletur til Colorado, mormor og morfar’s julebesøg & Spring Break med pigerne, for bare at nœvne nogle få. Masser af aktiviteter venter, og det er lige med at få puslespillet til at gå op med skole og nå ja… Jimmy’s job 🙂 Inden vi får set os om begynder sommerferien såmœnd forfra igen.

IMG_6152

IMG_8330

IMG_8213

IMG_8287

IMG_8476

IMG_8148

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søndags-brunch