Hvor god er den amerikanske MLS liga...

Oklahoma City Zoo

IMG_8232

I dag var perfekt Zoo-vejr. Ikke for varmt, “kun” 25 grader, så vi valgte at tage ud og se hvad vores nye “lokale” kunne have at byde på.

Oklahoma City Zoo er en lidt anderledes Zoo idet de har mange rescue dyr. Feks havde de to kœmpe ørne som de havde adopteret. Den ene var blevet kørt over, og den anden skudt gennem vingen. På grund af deres skader kan de ikke lœngere flyve. Derfor Zoo’en taget dem til sig, og indrettet en speciel indhegning til dem for at de alligevel kunne få et godt og indholdsrigt liv. Netop den her Zoo har specialiceret sig i rescues, og det må man da tage hatten af for. I tidernes morgen åbnede den med faktisk kun et enkelt dyr som attraktion. Og derfra tog det fart, og lidt efter lidt er haven blevet større.

Ikke nok med det, så var adskillige områder indhegnet til at gro mad til dyrene. Alverdens eksotiske planter var at finde her, og alle bliver brugt som ekstra “treats” til mange af dyrene – i hvert fald de planteœdende 🙂

Oklahoma City Zoo spœnder, nøjagtig som Kansas City Zoo, over et kœmpe arial, så dyrene har de bedst mulige betingelser. Det er utroligt så store de er, og man får masser af motion hvis man går hele turen rundt. Vi valgte dog at lade os fragte med togene – ikke så meget fordi vi ikke kan lide at gå, men mere fordi det simpelthen bare er så hyggeligt at sidde der, på en 30 minutters togtur og slappe af 🙂

Pigerne og jeg havde en super hyggelig dag derude, og det kan ikke vare lœnge inden vi skal ud og besøge dyrene igen.

IMG_8227

IMG_8213

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor god er den amerikanske MLS liga...