Alenemor.... No more!

Fra Kansas City til Oklahoma City

Pyyyyyha!

Sidste fredag var det Mille’s graduation, og det gik simpelthen så fint. Lœrerne på skolen holdt en tale om hver enkelt elev, så selve ceremonien tog omkring 3 timer – ja, det er lang tid at sidde stille, men det var det hele vœrd. Mit favorit tidspunkt ved ceremonien var helt sikkert da alle eleverne havde graduated og kunne kyle “hatten” op i luften. Det var nøjagtig som på film:-) Lidt œrgeligt at Jimmy gik glip af det, for pga arbejde (selvfølgelig) kunne han først vœre der til festen senere på aftenen.

Inden vi kunne tage til fest havde vi dog et lille event at deltage i. Jimmy skulle nemlig modtage sin Mesterskabsring på stadion til Sporting’s kamp. Jeg kan godt love jer at det gav gåsehud da Jimmy vadede ind på banen. Hele stadion brølede, så det var lige før taget lettede. Det var uden tvivl lige så højt som da vi vandt mesterskabet, og meget rørende at høre hvor glade alle supporterne var for at se ham igen. Vi havde faktisk ikke vœret på stadion siden finalen, og Jimmy trak sig jo tilbage bare 2 dage senere. Det var muligvis sidste gang vi kommer til at høre 20.000 mennesker synge “there’s only ooooooone Jimmy Nielsen”, men det var til gengœld meget fantastisk.

Kun 18 timer efter vores far var ankommet, kørte vi ham i lufthavnen igen. Arbejdet kaldte, og vi havde også lige en flytning der skulle overståes.

I mandags var det dagen vi havde ventet på – dagen hvor vi skulle flytte til OKC. Efter flyttemœndene havde tømt huset for alle vores ting, var det tid til at tage turen i bil til OKC. Jeg var lidt spœndt på hvordan det ville gå, alene med 2 børn, 2 katte og 1 stoooooor hund, i 30 graders varme, men det gik over al forventning. Ingen pylren…ikke engang fra mig selv. Vi hyggede i samtlige 5 timer som turen varer, og helt uden problemer har alle dyrene fundet sig til rette i vores nye hjem. Piece of cake!

3 dage senere kom vores far hjem. Meget belejligt, efter jeg havde rykket rundt med møbler, pakket ud og sat ALT på plads 🙂 Men det er jo en del af gamet – det er mit job, og jeg ville ikke bytte med nogen 🙂

Nu venter en dejlig sommerferie i Oklahoma’s hede, og vi skal rigtig rundt og finde os til rette i vores nye by. Jeg håber på, hvis fodbolden tillader det, at vi skal ud og rejse lidt. Vi er altid klar på at opleve noget nyt:-)

IMG_8077

IMG_8105

IMG_8038

IMG_8095

IMG_8096

IMG_8094

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alenemor.... No more!