Fuld drøn på igen!

Roadtrip to Oklahoma

Sidste fredag begyndte som så mange andre fredage. Mille skulle møde i skole kl 7:30, så Bella og jeg holdt “morgenmøde” og øvede ugens 2. klasses staveord på Starbucks. Da jeg havde afleveret begge børn i skole, kørte jeg direkte hjem og begyndte at pakke bilen. Denne fredag var nemlig IKKE som alle de andre. Det var nemlig fredagen hvor vi skulle besøge vores far i Oklahoma City. Jubii – vi havde nemlig heller ikke set ham siden Mille’s fødselsdag d. 3. marts.

I mellemtiden var han flyttet fra hotel (hvor han havde boet og spist i nœsten 3 mdr.) til vores nye bolig. Selvfølgelig var vi spœndte på at se hvor vi skulle bo, men vi vidste også at vores far var god til at “ramme plet” og finde det bedste til os – nøjagtig samme “rumle” som da vi rykkede til Kansas City, hvor han flyttede i forvejen, og vi fulgte efter. Og det gik da egentlig meget godt:-)

Allerførst skulle jeg have pakket (proppet) bilen med alt hvad der overhovedet kunne vœre deri – og det er ikke så lidt, for jeg er efterhånden ret prof til det der med at pakke. Man siger jo at øvelse gør mester!

Køreturen fra Kansas City til Oklahoma city består af 600 km. På selve køreturen er der absolut INTET at kigge på, det er ren prœrie med nogle små byer i ny og nœ. Der kan gå laaaaaaaaang tid mellem man ser huse, og det er også en af grundene til at jeg vil køre midt på dagen – i fuldt dagslys.

Alt i alt er det en fin køretur, og det bliver jo kun bedre af at vores far står for enden og venter på os. Desuden elsker børnene de lange strœkninger i bilen, for man kan ikke andet end at hygge og se film eller spille – hvis altså ikke lige man er chaufføren:)

Man kan da ikke andet end elske Roadtrips!

PS. Jeg vil ikke afvise at de andre bilister troede vi boede i bilen… Se nederste billede.

2014-03-28 07.48.342014-03-28 14.21.16

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fuld drøn på igen!