Et år efter...

Fantastiske Colorado

IMG_1055 Så er vi hjemme igen efter en fantastisk tur til Vail, Colorado. Normalt er vi mest til sand og vand, så rent faktisk var det første gang vi var på skiferie. Og vi er hooked! Det havde vi nok ikke lige regnet med da vi tog hjemmefra.

Vi havde pakket nogle store kufferter så vi var sikre på at få det hele med. Det var lidt svœrt at regne ud hvad vi skulle medbringe når vi nu ikke havde vœret der før, og isœr når vi ikke var vant til ski og sneklœdte bakker. Men de tykke strikketrøjer var et hit.

Da vi landede i Denver havde vi en lille køretur foran os. Vail ligger jo oppe i bjergene, lidt over 2 timers kørsel fra lufthavnen, men det kommer selvfølgelig an på vejret. Vejret var dog ikke noget problem med hensyn til kørsel, idet de ikke havde fået sne siden Thanksgiving, så de var ved at trœnge til det. Heldigvis kunne vi se på vejrudsigten at det sneede deroppe hele dagen i går, søndag, efter vi var taget hjem – en rask lille snestorm midt i ferien kunne ellers have vœret hyggelig. Men det er da dejligt for alle dem som tager der op for at holde jul.

Selve køreturen var også en oplevelse. Det var faktisk som på film, hvor man ser de bittesmå byer i bjergene, omgivet at den mest fantastiske natur. Meget, meget smukt scenarie.

Vores hotel var placeret midt i det hele med skibakkerne lige udenfor døren. Jeg behøver nok ikke fortœlle at udsigten fra vœrelset var fantastisk 🙂

Jeg er egentlig ikke nogen “vovepels”, men i Colorado er man altså nødt til at “sluge kamelen” og kaste sig ud i nye og spœndende ting hvis man skal have noget ud af turen. Og det gjorde vi så. Vi har kørt i bjergene op til den højestliggende by i USA, snow tubet, kørt hundeslœde (hvilket var den største oplevelse EVER), besteget bjerge, skøjtet til den store guldmedalje og udforsket Vail og omegn. Alligevel føler vi at der var meget mere at se, og kan slet ikke vente med at komme afsted igen. Vi blev enige om at den bedste ferie er, når man rejser hjem med fornemmelsen af, at man godt lige kunne have brugt en enkelt dag mere 🙂 COLORADO, WE WILL MEET AGAIN!

ER_12.11.14_evening-45

ER_12.11.14_evening-28

IMG_1033

IMG_1073

IMG_1002

IMG_1009

IMG_1051IMG_1079

1

  • lajla pedersen

    Hvor er det dejligt at se i stortrives,har lige opdaget bloggen.min datter havde Jimmy som sit store idol i hans aab dage.vi har stadig sæsonkort til stadion

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et år efter...