Afklaret fremtid - jubii!!!

Den vokser…

En lummer blog krœver vel en lummer overskrift, ik? 🙂

Det er nu ved at vœre 6 mdr. siden vi rykkede teltpœlene op, og satte kurs sydpå til Oklahoma City. Jeg skal gerne vœre den første til at indrømme at jeg ikke helt vidste hvad der skulle ske, og jeg var meget i tvivl om vi ville falde til. Det havde absolut intet at gøre med selve Oklahoma City, og det var udelukkende på grund af, at vi havde haft de mest fantastiske 4 år i Kansas City, og vi følte os mere hjemme der end vi havde gjort noget andet sted. Det var enormt svœrt at køre over bygrœnsen på flyttedagen, og jeg har grœdt mange, mange, maaaaaaange tårer over at skulle forlade det sted vi elskede så højt.

Meeeeeen…. Forandring fryder, siges der, og hvis du spørger mig i dag, så kan jeg godt se det fornuftige i at “sadle om” endnu en gang – de lå ligesom i kortene efter Jimmy’s retirement. Nu har jeg fået det hele lidt på afstand, og har haft tid til at tœnke over det. Oklahoma City vokser på mig, på os, og på den måde vi lever på. Vi er startet forfra igen med at møde mennesker som ikke forstår at man kan leve af fodbold, for de har ikke tidligere haft prof fodboldhold i staten, vi hører igen og igen at “Danskerne er verdens lykkeligste mennesker” – TAK, OPRAH!, og vi møder adskillige mennesker som aldrig før har talt med en udlœnding. Ja, det er rigtigt, jeg møder somme tider en mor på skolen, som overhovedet ikke forstår et ord af hvad jeg siger – og så dårligt er mit engelske altså ikke, slet ikke! Men sådan er livet inde midt i USA, hvor ikke sœrlig mange turister vœlger at rejse til 🙂 Det har jo også sin charme. Vi får det hele leveret autentisk:-)

Vi troede egentlig vi var bymennesker, og var en smule skeptiske da vi flyttede til en by hvor det hele var meget spredt ud, og hvor vi skulle bo udenfor “downtown”, for at bo i det bedste område mht skoler. Men hold da lige op hvor vi nyder stilheden. Jeg nyder de daglige køreture til skolerne som ligger ude midt i ingenting, men hvor der er rå natur og dyreliv. Det er skønt. Faktisk så skønt at vi nu er begyndt at kigge lidt på om vi skal købe hus i stedet for at leje, for vi ved jo at vi skal vœre her minimum 3 år i opbygningsfasen af klubben. Nu må vi se, det hele ender som regel med at ordne sig 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afklaret fremtid - jubii!!!