Easter Egg Hunt in Kansas City

Første hjemmekamp – endelig!

Efter lang ventetid og hele 4 udekampe blev det tid til den første kamp på vores eget stadion. Stemningen var bygget op gennem hele ugen med adskillige arrangementer og fodbold relaterede events.  Det havde vœret en travl uge for alle i koncernen, så da vi nåede til lørdag var alle bare KLAR til KAMP.

Temperaturen lå på over 30 grader da vi ankom til stadion, til gengœld blœste det fuldstœndig uhœmmet. Men det var ok, for det var jo KAMPDAG!

Vi ankommer altid sammen med Jimmy, så det betyder at vi som regel er på vores pladser 3-4 timer før kampstart. Det lyder af lang tid, men efter mange års øvelse, har vi ingen problemer med at få tiden til at gå mens vi venter på at dørene skal blive åbnet for publikum. Desuden er det altid super hyggeligt at se hvordan stadion bliver gjort klar, og fyldt med mennesker.

Et band stod og spillede ved indgangen hvor folk strømmede ind, alle var selvfølgelig klœdt i grøn. Mange kendte ansigter havde taget turen fra Kansas City for at se “Jimmy’s Hold”, og det er da imponerende. Det er rørende med den store opbakning.

Aftenens kampbold blev selvfølgelig fløjet ind på banen via helikopter – mindre kan jo ikke gøre det. Det var ret cool!

Nu er nedtœllingen til flytningen i gang, og vi kan slet ikke vente med at blive samlet som familie igen. Og ikke mindst, se en hel masse fodbold og sejre på det nye stadion i OKC.

Nedenunder har jeg lagt billeder ind fra stadion – og aller nederst er et enkelt billede fra området hvor vi skal bo i Oklahoma City.

Det skal nok blive godt.

IMG_7839

IMG_7840

IMG_7858

IMG_7860

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Easter Egg Hunt in Kansas City