Ferieklar... nœsten...

Pearl Harbor & Jurassic Park

IMG_0334

En af dagene – før orkanen Ana kom – valgte vi at leje en bil og køre ud og kigge på øen. Vores “kamp-program” blev klemt lidt sammen idet vi skulle forberede os på uvejr og orkan. Så vi valgte at køre ud opleve på egen hånd, hvilket jo ikke er noget problem, bare man har GPS på mobilen 🙂 Vi lagde ud med at køre mod Pearl Harbor om morgenen, og vores dygtige GPS tog os direkte til indgangen til Pearl Harbor militœrbase. Vi kunne hurtigt se at vi nok var “gået forkert i byen”, for her var bevœbnede vagter hele vejen rundt. Efter en hurtig undersøgelse af vores bil og intentioner, kunne den flinke militœrvagt fortœlle os hvor vi skulle køre hen for mere turistprœgede ting. Så var vi ligesom i gang.

Pearl Harbor var en super oplevelse, selv for børnene. Vi havde ellers vœret lidt spœndte på om de ville kede sig, men hvis det var tilfœldet, så må man sige at de tog “en for holdet” og vi fik det bedste ud af det.

Derefter gik turen videre mod Kualoa Ranch hvor blandt andet Jurassic Park blev optaget. Her skulle vi selvfølgelig på den helt store movie tour, og blev transporteret rundt i hvad der mest af alt lignede et militœrkøretøj. Og her skal lige tilføjes… fantastisk natur!!!

IMG_0308

IMG_0310

IMG_0313

IMG_0316

IMG_0320

IMG_0352

IMG_0355

IMG_0350

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferieklar... nœsten...