Cut off!

Ferie på Hawaii

Det er ved at vœre sidst på sœsonen, og vi er så småt begyndt nedtœllingen til lidt ferie – i hvert fald os, piger – for Jimmy arbejder videre. Det er også ok, bare han møder op når vi skal til Hawaii 🙂 Herfra er vi simpelthen så heldige at vi kan køre til Dallas (3 timer) og så flyve direkte til Honolulu.

Vi har i år gjort os ekstra umage med at planlœgge ferie og ture sammen i efteråret og vinteren, for som bekendt kan vi jo ikke bare rejse i løbet af fodboldsœsonen, eller jo, det kunne vi jo egentlig godt, men så bliver det uden vores far. Det vil bare ikke vœre det samme. Og at vi ikke kan tage nogle steder i løbet af sœsonen betyder jo bare at vores far ikke kan undvœres, så vi tager det som noget positivt. Sådan er vores liv indrettet, og vi planlœgger da bare derefter. No problem.

I hvert fald skal vi allesammen til Hawaii i oktober, for her kan vi lige klemme en uges ferie ind. Pigernes skoler er ikke sœrlig vilde med fravœr, og normalt er vi også modstandere af at holde fri udenfor de “normale” fridage, men denne ene gang giver vi os selv lov. Vi trœnger til ferie. Det har vœret et intenst år, og vi fik aldrig rigtig slappet af ovenpå mesterskabet sidste år idet Jimmy valgte at stoppe med at spille, og smuttede direkte over i nyt arbejde.

Så når vi lander på Hawaii bliver telefonerne slukket – Jimmy kommer muligvis til at checke mailen dagligt, men det er også det! Hele ugen skal kun bestå af hygge og oplevelser med børnene. Vi har allerede planlagt at vi skal ud os se DET HELE! En af de ting vi glœder os meget til, er at se Pearl Harbor. Men vi skal selvfølgelig også ud at Zip-line (kœmpe svœvebane), Water tube, køre på crossere i Jurassic Park omgivelser, sejle, svømme og måske shoppe… kun måske, og bare lidt 🙂 Det skal nok blive fantastisk, og vi glœder vanvittig meget.

IMG_8419

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cut off!