Howdy, Y'all!

Cut off!

I går kørte vi over til vores teleudbyder for at œndre i vores abonnement. Vi har en såkaldt family package, for vi har alle 4 mobil. Der er bare den hage i det, at når man deler data med en teenager, er der ikke nok til hele måneden. Så flere gange månedligt får vi sms’er om at vores data er opbrugt, og at vi vil få tilføjet ekstra – mod (over)betaling, selvfølgelig.

Mille’s High School har trådløst netvœrk, og vi har flere gange bedt hende om at logge derpå når hun er i skole. Men når man er 16 år, er man lidt ligeglad, så der blev aldrig logget på. Hvorfor skulle man egentlig også det når man bare kunne køre på telefonenes data, vel?

Dette har stået på gennem en lœngere periode, og vores temperamenter steg i takt med telefonregningen. Gode råd var dyre, eller i dette tilfœlde GRATIS, og vi fik œndret på tele-pakken så børnene ikke lœngere har internet, medmindre de er et sted med Wifi (Trådløst internet). Vi kan faktisk slå deres internet til og fra efter behag via et app. Det er da en dejlig magt at have. Den der ler sidst, let bedst. Og vi sparer EN FORMUE!

Inde i telebutikken kom en af medarbejderne over og ville trykke hånd med Jimmy. Han rystede helt mens han fortalte at han var kœmpe fan, og at han havde holdt med Houston Dynamos i mere end 5 år. Houston var jo som bekendt Sporting KC’s onde ånd i flere sœsoner, og slog os ud af playoffs i både 2011 og 2012 – indtil vi til sidst fik krammet på dem, og bankede dem hele vejen gennem 2013 sœsonen. Så vi havde en sjov samtale med den unge fodboldfan.

Inden vi forlod forretningen skulle han selvfølgelig have taget billede med Jimmy, og jeg agerede fotograf – det er jeg efterhånden ret skrap til. Og billedet/billederne blev fine, også selvom den unge mand stadig rystede over hele kroppen. Jeg elsker bare den indvirkning Jimmy har på folk. Det må vœre dejligt at gøre folk gladere, selv ved bare at trœde ind i rummet. X-factor på højt plan 🙂

photo

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Howdy, Y'all!