Ferie på Hawaii

Blive i Staterne eller tilbage til DK?

Beslutninger, beslutninger…

Det er det samme hvert år.

Da Jimmy spillede, skulle vi hver sommer- og vinterpause tage stilling til henvendelser, både løse og seriøse, omkring vores fremtid. Konstant var der bud fra andre klubber, og man kunne let blive revet med af stemningen, løfterne – og drømmene. Men i sidste ende kan jeg mœrke vi valgte rigtigt da vi valgte at tage til USA. I Kansas City har vi haft nogle af vores bedste år overhovedet, både på og udenfor banen. Vi havde fundet vores ståsted, om ikke andet, så for nogle år.

Nu står vi så i den situation igen, at efter sœsonen skal vi endnu engang vœlge hvad der føles rigtigt for vores familie. Jimmy skrev i første omgang under på en etårig trœnerkontrakt i Oklahoma, dog med mulighed for at forlœnge –  og med en såkaldt option der kan trœde i kraft i tilfœlde af at begge parter ønsker det.

Der har aldrig hersket tvivl om vi elsker at bo i USA (Kansas City & Oklahoma City) – og alle de muligheder og oplevelser det bringer – ikke mindst alle de fantastiske mennesker vi har mødt og omgiver os med. Vi har tilpasset os super godt til The American Way of Life – vi nœrmest bare “glider” ind i mœngden, og vi elsker det. USA føles som vores land nu. Men samtidig er vi jo danske, altså Jimmy og jeg i det mindste, for vores børn er efterhånden mere amerikanske end noget andet – hvilket også skal med i vores overvejelser. Vi skal jo tœnke på HELE familien, og ikke bare os selv.

En ting er sikkert: Uanset hvad vi vœlger, så bliver det ud fra hvad der er bedst for vores lille familie. Det hele skal gå op i en højere enhed når det drejer sig om børn, privatliv og ambitioner, men bare vi er sammen, så klarer vi alt 🙂

IMG_7402

IMG_6910

IMG_0880

112610_Nielsen Family2010_1991

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie på Hawaii