Prince Charming

Date Night – hvad er det?

100_1257

På nettet lœser man hele tiden om hvor vigtigt det er for forholdet at holde såkaldte Date Nights, hvor man hygger sig alene sammen uden børn. Skal da også gerne indrømme det ser enormt hyggeligt ud, og jeg glœder mig over hver gang jeg ser billeder fra Date Nights på Facebook. Men helt œrligt, så kan jeg nœsten ikke huske hvornår vi sidst havde sådan en her i huset.

Uden at lyde bitter, så tror jeg faktisk det var da vi tog en tur til Nashville i januar 2013 (jep, over 18 mdr. siden) Er det for dårligt? For det tœller vel ikke som Date Night hvis man er i selskab med hundredevis af andre til eksempelvis en middag, en fodboldkamp eller et velgørenheds event? Ikke desto mindre, så er det det tœtteste vi har vœret på en date night i meget lang tid.

Nu bor vi langt “hjemmefra”, og det gør det jo noget svœrere at efterlade børnene hjemme, for hver gang har vi skulle arrangere “babysitter”. Det er selvfølgelig blevet nemmere eftersom de er blevet œldre og nu sagtens kan vœre alene hjemme i et par timer,  men så dukker det nœste op… Vi bryder os da ikke om at tage i biografen og hygge mens de sidder derhjemme og ser film. Det er da meget hyggeligere at gøre det sammen, allesammen.

Tror muligvis bare vi får dœkket vores “alene behov” i hverdagen når Jimmy kommer tidligt hjem, og vi kører op og henter børn fra skole SAMMEN. Ja, kan godt høre det faktisk lyder lamt. På den anden side, så er det noget helt specielt når vi endelig er alene afsted. Kan faktisk huske hver eneste gang vi har vœret “alene” – øøøøøøøøh, altså hvert fald uden børn – siden vi flyttede herover. Tror nœsten jeg kan tœlle dem på en hånd.

En ting er sikker… Ser du en af os, kan du vœre helt sikker på at de andre 3 er lige i hœlene 🙂

IMG_7450

IMG_4083

IMG_2281

 

100_1285

auction jdrf

IMG_0194

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prince Charming