Vœkket af Jordskœlv

Solcreme, JA TAK!

IMG_8278

Det er blevet sommer, og det kan slet ikke siges nok, hvor vigtigt det er med solcreme. Uanset hvor man er, eller hvem man er. Mine børn bliver altid smurt til den store guldmedalje, og jeg kan stolt sige at ingen af dem er nogensinde blevet bare det mindste røde. Det er så vigtigt!!!

Hvor vi bor, har vi dagligt over 30 grader nu, og sommeren er først lige begyndt – her bliver meeeeeeget varmere. Med skandinavisk hud i det amerikanske midt-vest, er vi derfor tilhœngere af alle faktorer fra 30 til 100. Ja, den er god nok! FAKTOR 100 – men kun til ansigtet 🙂 Resten af kroppen får med 30 til 70 alt efter hvilket tidspunkt på dagen vi soler. Ikke noget med en 8 eller 15 her, det er simpelthen ikke nok.

For det meste er jeg faktisk at finde ved poolen iført en stort hat… Prøver at beskytte endnu mere, og så vidt muligt prøve at undgå de små rynker som kommer snigende med alderen. Man kan altid prøve, ik? 🙂

Mine børn siger også at jeg sidder og ser helt royal ud, men det gør vel ikke noget. Lidt royal har man da lov at vœre 🙂

IMG_3983

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vœkket af Jordskœlv