Bryllupsdag i Colorado

Road Trip to Memphis

IMG_8430

Onsdag morgen satte vi kursen mod Elvis’s by, Memphis. Vi havde lœnge talt om at køre der til, og nu var tiden kommet. Jeg skal œrligt indrømme at jeg glœdede mig som et lille barn, for jeg har altid vœret kœmpe Elvis fan.

IMG_8436

IMG_8449

Rundturen på Graceland var helt fantastisk – meget bedre end jeg havde forestillet mig, og jeg havde i forvejen haft høje forventninger. Følelsen af at gå rundt i huset kan slet ikke beskrives, den skal opleves. Og efter en tur rundt for at se samtlige vœrelser (undtagen 1. salen, for den er lukket for offentligheden) var det tid til at se rummet med alle trofœer og priser, guld- & platinplader i massevis, haven, poolen, alle bilerne, Elvis-butikken og til sidst, privatflyet på størrelse med et rutefly.

IMG_8451

Man kunne slet ikke undgå at blive grebet at stemningen, og selv Mille som egentlig ikke rigtig gad afsted, er nu stor Elvis fan 🙂 Rent faktisk slœbte begge mine piger FULL SIZE Elvis figurer med hjem til at stå på vœrelset.

Ingen tvivl om det var en stor oplevelse, og jeg er sikker på at vi tager turen igen på et tidspunkt.

Hele køreturen hjem blev der lyttet til den nyindkøbte CD, og jeg har slet ikke tal på hvor mange gange vi har sunget med på “My Way” & “In The Ghetto” i løbet af de 7,5 timer tilbage til Oklahoma City 🙂

IMG_8462

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bryllupsdag i Colorado