Velgørenhed

Endnu en sejr

Lørdag aften = fodboldkamp! Velkommen til vores liv 🙂

Her til aften tog vi endnu en gang imod bisserne fra Sacramento, og de blev igen-igen ekspederet hjem til Californien med et 2-0 nederlag. Jubiiiiiii!!!

Jeg havde valgt at tage en tshirt på, som nogle søde fans havde givet mig til en Sporting KC kamp for nogle år siden. Det var nogle piger som elskede at stå bag målet og kigge på Jimmy’s “varelager”, og de lavede trøjerne som en hyldest til hans meget fine fysik 🙂 Den vil altid vœre en af mine favorit kamptrøjer.

IMG_8325

Inden kampen mødtes vi med nogle fyre fra Kansas City som havde taget turen (5 timers kørsel) udelukkende for at se Jimmy’s hold – og så kørte de hjem igen efter slutfløjtet, for der er jo arbejdsdag i morgen. De havde taget en gave med til hver af pigerne, en replica ring af den flotte Championship Ring. Replica ringene blev delt ud til et begrœnset antal fans på Sporting Park (Jimmy’s tidligere hold), og er et fantastisk minde om en helt fantastisk tid.

IMG_8330

IMG_8328

IMG_8326

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velgørenhed