Et hårdt liv?

Velgørenhed

Amerikanerne har en fantastisk egenskab til at hjœlpe og støtte hinanden. De står sammen for better or worse. Dem der har meget, giver meget – dem der har knap så meget, giver mindre. Alle deltager efter evne. Og netop velgørenhed er noget vi deltager meget i herovre. Nogle velgørenhedsarrangementer er lavet som fine Galla’er, andre som arbejdsdage eller anden indsamling.

Nogle husker nok historien om da Jimmy, til en JDRF indsamling, blev grebet at stemningen og blev ved med at byde på – hvad endte med at vœre Verdens Dejligste Hund – Coco, som vi “vandt” for 7500 dollars.

auction jdrf

 

Eller da vi var til vores første arrangement i Oklahoma City, og kom hjem med et overbetalt billede+autograf fra Al Pacino.

IMG_8322

 

Husk på at det hele går til dem, der har virkelig brug for det – ingen undskyldninger, ingen smutveje, ingen mellemmand og ingen slinger i valsen. Hver en dollar hjœlper <3

 

Tidligere på ugen deltog Jimmy og det meste holdet i genopbygningen af huse til hårdt ramte familier, her iblandt tornado ofre.

Only by giving are you able to receive more than you already have.

IMG_8313

IMG_8312

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hårdt liv?