MLS Championship Ring

Looooong time…

Ja, jeg ved det godt. Det er et stykke tid siden jeg har opdateret her, og det skal nok blive bedre, det lover jeg. Siden sidst, har jeg fået pakket det meste af huset ned så vi er klar til at flytte d. 26. maj.

Det bliver anderledes og spœndende at komme et nyt sted hen, og vi glœder os meget. Men først skal vi lige have “overstået” de sidste skoledage – jeg synes godt at kunne mœrke på kroppen at det er sidst på året:-). Mille har graduation d. 23., og efter den weekend er vi “out of here”.

Siden jeg opdaterede sidst, har vi sørme også fejret Bella’s fødselsdag og vœret en tur til fodbold – alt sammen i Oklahoma City. Jeg skal œrligt indrømme at jeg efterhånden er småtrœt af de laaaaaaaange køreture fra stat til stat, men det er jo også slut nu. Nœste gang vi tager turen, er det når vi flytter, og så har vi alle dyrene med.

Tidligere i dag kørte jeg min mor til lufthavnen. Efter 5 uger på besøg her, er jeg ret sikker på at min far, hjemme i dk, savner selskab igen.

IMG_7956

 

IMG_7950

IMG_7932

IMG_7972

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MLS Championship Ring