Looooong time...

Alenemor…. No more!

Endelig er det til at se en ende på det her bo-hver-for-sig-fis. Om 10 dage flytter vi resten af tingene og ikke mindst vores familie til Oklahoma City. Det har vœret nogle lange måneder siden vores far flyttede vœk fra os i januar, og det er ikke ret meget vi har set ham siden. Til gengœld er det blevet til mange telefonsamtaler – ja, hvordan skal man lige vœnne sig til at vœre alene når vi normalt er et af de der kvalmende par der laver alt sammen. Det er sundt at savne, menes der…

Men alt dette er snart bag os, og vi har en hel masse hygge og holde i hånd som skal indhentes. Børnenes sommerferie venter lige om hjørnet, og vi skal bare igennem den sidste skoleuge inden flytningen. Derefter står den på nœsten 3 mdr. ferie, hvor vi rigtig skal udforske Oklahoma – og så ligge ved poolen. Jeg kan allerede nu mœrke at det nok skal blive en super dejlig sommer med masser af hjemmekampe, vennebesøg og Oklahoma’sk hede:-)

IMG_7777

 

IMG_7994

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Looooong time...