Mr. Head Coach

Forår, Flytning & Fodbold

Endelig er foråret for alvor kommet til Kansas City. Vi har nu temperaturer i 20’erne hver dag, og det bliver langsomt varmere og varmere og varmere og varmere OG VARMERE…!

Dejligt at det er ved at være slut med kulden, og vi kan slet ikke få sommer hurtigt nok. Selvfølgelig lige indtil vi har 45 grader – så synes vi det er aaaaaaalt for varmt.
I aften skal jeg hente min mor i lufthavnen. Hun er så sød at flyve herover for at hjælpe mig med at pakke hele huset ned, og så selvfølgelig for at holde mig ved selskab. Normalt bliver hun indlogeret i “gæstesuiten” på huset øverste etage, men eftersom vi allerede har flyttet nogle ting sydpå til Jimmy i Oklahoma, er der ikke længere en seng deroppe. Så Mormor bliver denne gang at finde i “det pink værelse” aka Isabellas værelse. Det skal nok blive hyggeligt.
Mon ikke også der bliver tid til lidt shopping??? Min mor er den allerbedste “partner in crime” når det kommer til at finde de bedste butikker.

Derudover spillede Energy FC i aftes den anden kamp i sæsonen. Denne gang en hård kamp mod LA Galaxy II, som er Galaxy’s 2. hold, lige under MLS. Når en klub har to prof hold, kan de låne spillere af hinanden, så samtlige spillere på modstanderens hold havde prøvet at spille i MLS – hvilket dog ikke kunne ses på spillet *host host*. Energy var klart bedre spillende – de må have en god og ikke mindst lækker træner…øøøøøh;) – men desværre blev det alligevel til et nederlag. Ja, resultatet afspejler ikke altid kampen. Men det positive er, at Energy viser gode takter, så det skal nok blive en god sæson.
You can’t win them all;)

IMG_7692

IMG_7684

IMG_7681

 

http://www.nordjyske.dk/e-avis/jimmy-nielsens-amerikanske-droem/a471f327-68a6-46da-a64a-1e0594da55a1/136/1513

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mr. Head Coach