Gaverœs

Dansk Tema: KAMBONADOER

Vi elsker alt ved den amerikanske kultur og levestil. Alligevel elsker vi også at holde fast i vores danske rødder, og gør alt hvad vi kan for at vores piger bevarer danskheden på trods af alle de amerikanske input. Derfor laver vi ofte rigtig dansk mad som brœndende kœrlighed, koteletter i fad, flœskesteg og som i aftes, karbonader.

Der er bare en lille hage ved det… Ikke bare er der enormt mange œ’er, som gør det svœrere for Isabella at udtale, men et ord som KARBONADER er altså også svœrt at huske for en lille dansk/amerikaner på 8 år.

Så efter middagen i aftes, som jo blev spist med stor begejstring, jokede Jimmy og Isabella med at de ville stå op og spise det sidste som natmad – de kan slet ikke finde ro i kroppen når der er lœkker mad i køleskabet… noget med œblet og stammen 🙂

Det sidste Isabella sagde inden hun lagde sig til at sove var: “Du kan lige vove på at stå op og spise KAMBONADOEN uden mig!”

IMG_8364

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gaverœs