Ooops, he did it again!

Afhœngighed?

photo

Ja, ja… OK… Jeg indrømmer det… Jeg er skyldig…

“Hej, jeg hedder Jannie, og jeg er afhœngig af internet shopping…” Sådan kunne jeg indlede min prœsentation i Anonyme Internetshoppere – hvis altså der findes sådan en hjœlpegruppe… gad vide om der gør det… jo, det må der nœsten…

Gennem de seneste par år er jeg blevet mere og mere glad for at shoppe hjemmefra. Det er jo så nemt og udbuddet er jo så stort – og helt uden man behøver hoppe i “rigtigt” tøj og “stadse” sig ud. Man kan bare sidde her hjemme foran computeren i undertøj, og bestille ALT hvad man skal bruge (og så lidt ekstra).

Efterhånden bestiller jeg stort set alt online, selv shampoo/balsam, hundemad & kødben (25 kg ad gangen), legetøj, skolebøger, Ole Henriksen creme, kildevand, kattegrus, makeup, rengøringsmidler og meget mere. Og det hele bliver leveret lige til døren og helt gratis. Så slipper jeg for at køre rundt efter det i hele byen, for derefter at slœœœœœœbe det hele hjem (husk på at her også er koloenorme afstande). Det er da meget nemmere, ik?

Hvem elsker ikke at vente på posten, når man ved der er en pakke på vej? Uanset hvad pakken indeholder, så giver det et lille sus i maven hver gang. Ofte, når der er flere på vej, kan man jo godt glemme hvad der kan vœre der i, og så er det jo nœsten som juleaften når man pakker ud. “Nœœœœœœh, nyt vindues-vask…” øøøøøh!

Så lœnge det ikke tager overhånd – det mener jeg i hvert fald ikke selv det har gjort, så bliver jeg ved med at bestille alt hvad vi skal bruge, online. Lige bortset fra madvarer… Jeg insisterer altså på at selv handle ind, og “mœrke” på varerne for at vœre sikker på vi altid får det bedste. Til gengœld bliver det hele så pakket i poser af de altid søde supermarkedsmedarbejdere som derefter leverer det hele ved bilen OG lœgger det i bagagerummet. Ja, forkœlet bliver man herovre 🙂 I LIKE IT <3

IMG_8781

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ooops, he did it again!