Det amerikanske "Bibelbœlte"

NIELSEN, ikke Nelson, Nilsson eller Neilsen!

Vi er ofte udsat for at vores efternavn bliver bliver mishandlet i stavemåden – hvem havde troet at NIELSEN var sådan et eksotisk navn?

Stav folks navne rigtigt, det må absolut vœre regel nummer 1 indenfor forretning – det har jeg i hvert fald lœrt. Vi lever i en international verden, hvor vi af og til støder på avancerede måder at stave navne på. Hvis ikke man gider ulejlige sig med at dobbelttjekke navne, hvordan kan man så forvente at modtageren vil opfatte det som seriøst? Det er jo så simpelt, lige at checke om man har fået “griflet” rigtigt ned, og det gør en kœmpe forskel for modtageren.

Hjemme hos os gør vi altid et stort nummer ud af at få rigtigt navn på. Selvom vi er sikre på stavemåden googler vi alligevel for at vœre 100% sikre. Better safe than sorry.

Det sker ugentligt at vores navn bliver vredet rundt og stave forkert. Og ja, jeg ved jo godt at Nielsen ikke er så almindeligt i staterne 🙂 Men alligevel… Stav det nu rigtigt, pleeeeeeeeeease!

Jeg kunne komme med adskillige eksempler, men her er en af mine favorithistorier…

Jimmy skulle i sommeren 2012 spille på det amerikanske All Star hold, og da han fik sin fine orange målmandstrøje med nummer 1 på, stod der ikke NIELSEN, men NIELSON på ryggen (øv bøv). Han bad derfor om at få trøjen lavet om, for hvilken prof sportsmand vil spille med et forkert navn bagpå? Holdets udstyrsmand fik smadder travlt lige inden kampstart, men rigtigt navn skulle der altså på. Tror du Beckham ville spille i en trøje med BECKMANN på ryggen? I THINK NOT 🙂

IMG_0771

IMG_0773

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det amerikanske "Bibelbœlte"