Lœkkerier med posten...

På vej til Det Hvide Hus

Jimmy stod op i nat kl 3:30 for at tage et bad inden han skulle ud af døren kl 4:00 – det var godt nok tidligt… Han skulle flyve fra Oklahoma kl. 6, og dernœst støde til resten af holdet i St. Louis Airport.

Jeg har ikke talt med ham siden han forlod huset tidligt i morges/sent i nat, men det sjove er at jeg altid kan følge hans fœrden på Twitter. Uanset hvor han er, er der altid nogen der vil have billeder, og oftest ender de på et eller andet medie herovre 🙂 Sporting Kansas City har lagt et billede på deres Twitterkonto, hvor man ser at Jimmy er nået frem til resten af holdet som jo fløj fra Kansas City. Uden at vœre der, kan jeg godt love at gensynsglœden er stor.

I tiden mellem Jimmy’s 2 flyvninger til Washington har jeg drønet rundt og afleveret børn på to forskellige skoler – 15 minutter fra den ene til den anden, så vi har ikke lige fået talt sammen – og det er ikke fordi vi er uvenner eller noget i den dur 🙂

Jeg satser meget stœrkt på at have masser af billeder fra Det Hvide Hus at dele her på bloggen, for han har fået besked på at tage billeder af ALT på turen. Isabella er også meget interesseret i at vores far skal tage en selfie med Mr. Obama’s hund 🙂 Jeg er i hvert fald spœndt på at modtage billeder fra ham.

IMG_0045

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lœkkerier med posten...