Forår, Flytning & Fodbold

Bedste Biograf EVER

Efter en laaaaaang uge med at pakke hus, havde vi fortjent en tur i biografen. Lucky us, for Rio 2 er netop kommet ud. Vores “lokale” biograf er heldigvis den mest fantastiske nogensinde. Her kan man ligge helt ned i sœderne, og så endda i et privat afsnit, nœrmest som et privat rum. Det rene luksus – og vi elsker at gå i biografen.

Da filmen var slut, strøg vi direkte over på Chick-fil-A, for det er jo også kampdag. Energy FC møder senere i aften Arizona United, så det er med at holde sig til “kampplanen”. Isabella har vœret så sød at sende sin far en skitse af den taktik som hun synes de skal spille efter i aften. Man kan vist godt kalde det hjernevask når en 7-årig pige tegner fodboldtaktik fremfor prinsesser, trœer eller huse:-)

Inden vi kørte hjem nåede vi lige at købe nogle af de eftertragtede Pepsidåser med hyldest til MLS Mestrene (bla VORES FAR). Det er da cool! Gad vide om det bringer endnu mere held, hvis man drikker sådan en mens man ser fodbold??? Ja, man behøver ikke vœre tosset for at bo hos os… Men det hjœlper!

IMG_7724

IMG_7744IMG_7736

IMG_7740

IMG_7711

IMG_7743

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår, Flytning & Fodbold